Etusivu Esittely Orit Tammat Kasvatus
Uusi osoite: http://rajamaa.net/p/toni.htm Päivitäthän linkkisi!

Maidstone Navarro VIR MVA Ch, KTK I, ERJ I, YLA1

rotu, sukupuoli:brittiläinen ratsuponi 56.25%, ori
väri, säkäkorkeus:voikko, 145 cm
synytynyt:01.10.2013, ikä (VARL)
painotus ja koulutustaso:esteratsastus, ko helppo B, re 120cm
rekisterinumero: VH14-029-0042
kasvattaja:Maidstone Stud, UK (tuonut daria)
omistaja:Rue (VRL-02824), Roanoake Stud

Tämä on virtuaalihevonen. This is a sim-game horse.     Lisää kuvia löytyy alempaa!

Yleisesti Toni on rauhaa rakastava, leppoisa ja sosiaalinen ori, jolta intoa löytyy kyllä tarpeen tullen. Alussa kun Toni saapui tallille, meillä oli sen kanssa kovat valtataistelut, mutta myöhemmin herra pysyi jo rauhallisena kenen tahansa käsissä. Tammat ovat kylläkin asia erikseen. Niiden lähellä askel korenee ja Toni hörisee komeasti neideille. Muuten ori toimii tilanteessa kuin tilanteessa mallikkaasti eikä kyseenalaista ihmisen kanssa enää oikeastaan mitään.

Hoitaessa Toni tahtoo tutkia kaikki, taskuista harjapakkiin. Ori on tallin paras makupalan metsästäjä, se löytää ne vaikka vetoketjullisesta taskusta. Karsinassa kannattaakin Toni sitoa kiinni kunnolla, ellei halua jatkuvaa hoitotoimenpiteiden häiritsemistä. Kiinni ollessaan se sitten rauhoittuu ja hoitaja itse pääsee harjaamaan sitä rauhassa. Toni nauttiikin harjaamisesta, alahuuli lörpöttää alhaalla ja ori hörisee hiljaa rentoutumisen merkkinä. Mahan alta ja kainaloista Toni hieman kutiaa, joten se voi nostella jalkojaan, tai vetää korvat luimuun. Potkimaan tai puremaan tästä orista ei kuitenkaan ole, joten nekin paikat voi harjata kunhan vähän pitää Tonia silmällä. Ainakaan tähän asti mitään vakavaa ei ole sattunut. Pään Toni antaa harjata suosiolla, samoin selvittää harjan ja hännän. Kavioihin saa koskea vain henkilö, jonka Toni tuntee, muutoin jalka heiluu sivulla, takana, ja vaikka missä. Tutun henkilön kanssa jalka kuin jalka pysyy paikoillaan eikä se kokeile kokenutta henkilöä ollenkaan. Muuten Toni on todella mukava kaveri hoidettaessa.

Esteillä Toni yrittää aina parhaansa, ja osa hypyistä onkin erittäin kaunista katseltavaa. Tällä herralla on paljon annettavaa jokaiselle esteratsastajalle, vaikka nuorena herraa onkin arvosteltu "hullusukuiseksi tusinahyppääjäksi". Ei pidä paikkaansa, ainakaan viimeisten kokemusten perusteella. Toni on oiva opettaja niin ensikertalaisille hyppääjille kuin pitkälle ehtineille. Sen hyppytyyli ja ponnistusvoima on melkeinpä täydellistä, liiallinen kiihdytteleminen onkin sitten jo toinen juttu.

Kisaradalla Toni pääsee vauhtiin ja pomppii esteiden yli hirmuista vauhtia. Vaikka epäonnistumisia olisi matkassa ollut, pitää kyllä todeta, että kyllä tältä sitä hyvää onneakin myös löytyy, kun katselee kisakalenteria. Tonin kanssa on todellinen ilo kisata, koska sitä rautaisempaa kisakaveria on vaikea löytää.

© AT    © AT    © AT

Sukutaulu

i. Watford Sambuca
BRP 50%, rnkm 139cm
ii. Trefdraeth Jackpot
WPB 50%, rnkm 140cm
iii. Jack In The Box
x
iie. Trefdraeth Evangeline
wA
ie. Cambridge Nikita
BRP 50%, mrn 138cm
iei. Nobless xx
xx
iee. Bridgeworth Nevertheless
dart
e. Chilham Queeny
BRP 62.5%, prt 147cm
ei. Herford Apollo
BRP 75%, trtkm 147cm
eii. Neptune Groom
conn
eie. Soulkeeper GB
BRP 50% (xx x wB)
ee. Alfreton Fabienne
BRP 50%, rn 142cm
eei. Run Along xx
xx
eee. Alfreton Antonia
exm

Tonin isä joka tunnetaan nimellä Watford Sambuca, on kuuluisa esteponi Isossa-Britanniassa. Herra on voittanut hyvin paljon kilpailuja ympäri Eurooppaa ja poni tunnetaan pelkällä Sambuca nimellä ja jos Britanniassa tuo nimi mainitaan niin monet ihmiset tietävät mistä puhutaan. Sambuca on väriltään ruunikonkimo ja periyttää geeneissään vahvaa kimogeeniä. Tähän asti Toni on ainoa jälkeläinen, joka on väriltään voikko. Tällä hetkellä orilla 6 jälkeläistä, joista suurin osa on siroteltu ympäri Eurooppaa. Ori on sä'ältään vain 139cm, mutta kapasiteettiä ja karismaattisuutta löytyy senkin edestä.

Isänisä Trefdraeth Jackpot taas tunnetaan lähinnä vain Irlannissa. Tämä nyt eläkkeellä oleva ori on voittanut monia paikallisia ponicuppeja ja kilpaillut satunnaisesti myös kansallisella tasolla. Pokaaleita löytyy vaikka muille jakaa mutta valitettavasti ori siirtyi jo 12 vuotiaana eläkkeelle huonojen jalkojensa takia. Tämä ori on taas sä'ältään hieman korkeampi 140cm ja väriltään myös ruunikonkimo. Jackpot on jättänyt vain noin 9 jälkeläistä jälkeensä ja asustelee tällä hetkellä kasvattajallaan Irlannissa.

Cambridge Nikita on Tonin isänemä, joka on valitettavasti jouduttu lopettamaan kaviomurtuman takia. Tamma kumminkin oli painoittunut kouluratsastukseen muttei kilpaillut kuin seuratasoissa. Toni on varmasti oppinut tältä tasokkaalta tammalta kaikki liikkeensä sillä Nikitalla oli todella hienot ja liitävät liikkeet. Säkäkorkeus oli 138cm tällä tammalla ja väriltään oli mustanruunikko.

Isänisänisä Jack In The Box on rautias komea angloarabiori joka oli lähinnä yleispainotteinen kaveri. Kumminkin tämä 160cm ori ei ole millään kansallisilla tasoilla kilpaillut vaan kävi pareissa seurakilpailuissa ja kyllä hän on sijoittunutkin. Kantakirjattu II palkinnolla, jättänyt jälkeensä kahdeksan jälkeläistä.

Isänisänemä Trefdraeth Evangeline, oli kuvan kaunis welsh mountaintamma joka oli oikea esteratojen kuningatar. Tällä neidillä on liikettä ja nopeutta vaikka mihin, vaikka olikin enemmän pyöreän puoleinen rakeenteeltaan. Tamma on jättänyt jälkeläisilleen samanlaiset nopeat ja tarkat liikkeet, ja jälkeläisiä jättänyt vain kaksi kappaletta. Evangeline oli kasvattajansa ensimmäinen kasvatti ja asusteli koko elämänsä Pohjoisessa Britanniassa.

Isänemänisä Nobless xx oli este/kenttäpainoitteinen kaveri joka on menestynyt kilpailuissa, ennen kumminkin kilpailu-uraansa se oli käytössä puska-laukkaratsuna mutta siitä tuli suuri tähti loppujen lopulta omistajan vaihtuessa. Nobless ylitti aina esteen kuin esteen itsevarmasti ja oli maastossa tallinsa ainoa pomminvarma ori. Säkää reilut 160cm, oikea komistus tämä ja jättänyt jälkeensä kymmenen jälkeläistä.

Isänemänemä Bridgeworth Nevertheless oli hento pieni 138cm dartmoorinponitamma joka toimi koko elämänsä aikana ratsastuskoulun luotettavimpana ratsuna. Tämän nappisilmäinen tamma oli tallin suosituin poni, tämän lempeän ja kärsivällisen luonteen takia. Kumminkin tamma ehti ajoittain osallistua seurakilpailuihin ja sijoittuikin niissä kiitettävästi. Nevertheless jätti jälkeensä vain kaksi jälkeläistä, joista toinen jouduttiin lopettamaan nuorena vaikean kesäihottuman vuoksi.

Tonin emä on nimellä Chilham Queeny, tutummin vain Queeny, on nykyään vain siitoskäytössä. Tamma on painoitukseltaan estepainotteinen ja tämän ratsun kaapista löytyy myös muutama sijoitus ja voitto. Niin isoja kun pieniä pokaaleja, sillä tämä tamma on melkoisen nopea jaloistaan. Hypyt olivat aina yhtä onnistuneita ja säkäkorkeutta tammalta löytyy 147cm. Queeny on luonteeltaan erittäin sympaattinen ja rauhallinen tamma, minkä vuoksi tammasta lopulta tulikin kasvattajansa tyttären oma kilpaponi. Queeny asustelee melko lähellä Roanoakea, jonka vuoksi Tonin edellisen omistajan suostuttelemana Toni päätyikin asumaan meille, eikä lähtenyt suoraan takaisin kasvattajalleen. Queeny on väritykseltään kaunis punarautias ja rakeenteeltaan erittäin kaunis ja sopusuhtainen.

Emänisä on komea uljas Herford Apollo, skotantilainen jalostus- ja kilpahevonen joka tunnetaan Pohjois-Irlannin seudulla edelleen. Apollo on iso 147cm ori, jolla on isot ja ylväät liikkeet. Väriltään se on tummanrautiaankimo ja orilla on aina pieni pilke silmissään. Tämä ori on myös menestynyt esteratsastuskilpailuissa, mutta melko vaihtelevasti ratsastajiensa vaihtelevuuden takia, sillä moni ratsastaja karttoi oria hieman äkkipikaisen luonteensa takia. Oikean ratsastajan löydyttyä, ori kilpaili satunnaisesti ympäri Isoa- Britanniaa.

Alfreton Fabienne oli Tonin emänemä, joka oli siitostammana toiminut oikeastaan koko elämänsä. Tammalla oli mahtava ja arvostettu suku, joten sulhaset valittiin erittäin tarkasti. Säkää tammalla on 142cm, ruunikko tamma jolla on leveä läsi ja korkeat sukat jokaisessa jalassa. Kapasiteettiä tammalta löytyi valtavasti, muttei se koskaan päässyt näyttämään kykyjänsä tallinsa ulkopuolelle. Fabienne jätti jälkeensä jälkeläisiä yhdeksän ja asusteli koko elämänsä kasvattajansa suuressa siittolassa, jossa tamma jouduttiin lopettamaan kunnioitettavassa iässä vaikean kaviokuumeen takia.

Emänisänisä Neptune Groom oli 140cm korkea voikko ori jolla oli kapasiteettiä korkealle, hienot liikkeet ja sijoittunut monissa kilpailuissa esteurallaan. Orin vanhemmat olivat molemmat korkean tason esteponeja ja olivatkin tunnettuja ympäri Irlantia. Ori oli kantakirjattu II palkinnolla ja jättänyt jälkeensä kaksitoista jälkeläistä.

Emänisänemä Soulkeeper GB oli siro, kuvankaunis kimo brittiläinen ratsuponitamma, joka painottui esteille. Tamman kilpailu-ura oli huikea, mutta lyhyt, sillä tamma jäi kisaeläkkeelle jo 12 vuoden ikäisenä jalkojensa vuoksi. Jättänyt jälkeensä kymmenen jälkeläistä.

Emänemänisä Run Along xx oli komea kimo ori, säkäkorkeudeltaan 160cm. Orista ei ole paljoa tietoa, mutta pitkäaikaisen omistajansa mukaan ori oli äkkipikainen mutta juuri oikeanlainen kilpailemaan korkeissa luokissa. Ori jouduttiin lopettamaan melko nuorena jalkavaivojen vuoksi, mutta jätti jälkeensä viisi jälkeläistä, joista suurin osa oli kimoja.

Emänemänemä Alfreton Antonia oli suloinen exmoorinponitamma joka oli luonteeltaan lempeä ja rauhallinen. Antonia eli koko elämänsä kasvattajallaan, jossa se viihtyi omassa laumassaan, eikä sitä koskaan opetettu ratsuksi. Valitettavasti tamma jouduttiin lopettamaan hengitysongelmien vuoksi ensimmäisen varsomisen jälkeen.

Jälkeläiset

Syntynyt 27.04.2014 tamma Lowlands Alaska emä Evesham Emira
Syntynyt 05.07.2014 tamma Roanoake Toulouse emä Fayrock Misty Mae
Syntynyt 01.09.2015 ori Roanoake Branson emä Dainhill Calypso

Kilpailut

Esillä on vain sijoitukset ja voitot. ERJ-sijoituksia yhteensä 66, joista voittoja 13.

10.04.2014 - ERJ - 120cm - Gestüt Silbereiche - 4/30
19.04.2014 - ERJ - 120cm - Blackwoods - 3/30
04.05.2014 - ERJ - 110cm - Fifth Birdge Ponies - 1/30
05.05.2014 - ERJ - 110cm - Fifth Birdge Ponies - 2/30
09.05.2014 - ERJ - 110cm - Fifth Birdge Ponies - 2/30
14.05.2014 - ERJ - 120cm - Haavelaakso - 1/30
16.05.2014 - ERJ - 110cm - Haavelaakso - 4/30
19.05.2014 - ERJ - 110cm - Haavelaakso - 1/30
23.05.2014 - ERJ - 120cm - Haavelaakso - 3/30
19.06.2014 - ERJ - 120cm - Yemene - 4/40
22.06.2014 - ERJ - 120cm - Yemene - 3/40
07.08.2014 - ERJ - 120cm - Breezy Meadows - 3/30
08.08.2014 - ERJ - 120cm - Breawa - 5/40
09.08.2014 - ERJ - 110cm - Breezy Meadows - 1/30
09.08.2014 - ERJ - 120cm - Breezy Meadows - 5/30
04.12.2014 - ERJ - 100cm - Taikakuun Kartano - 3/50
06.12.2014 - ERJ - 110cm - Taikakuun Kartano - 2/50
26.08.2014 - ERJ - 120cm - Trio Connemaras - 1/40
26.08.2014 - ERJ - 100cm - Aittohaara - 4/50
26.08.2014 - ERJ - 120cm - Aittohaara - 2/50
28.08.2014 - ERJ - 120cm - Aittohaara - 3/50
01.09.2014 - ERJ - 120cm - Elm Ponies - 3/40
04.09.2014 - ERJ - 120cm - Elm Ponies - 6/40
05.09.2014 - ERJ - 120cm - Elm Ponies - 4/40
05.09.2014 - ERJ - 120cm - Whispering Heaven - 1/30
08.09.2014 - ERJ - 120cm - Elm Ponies - 4/40
30.09.2014 - ERJ CUP - 120cm - KK Bailador - 14/168
13.10.2014 - ERJ - 120cm - Petäjävaara - 4/30
30.11.2014 - ERJ-CUP - 50cm - Rumour Ponies - 7/93
28.12.2014 - ERJ - 110cm - Dainty - 1/40
02.01.2015 - ERJ - 110cm - Dainty - 5/40
15.01.2015 - ERJ - 120cm - Kilpailukeskus Holmberg - 6/50
28.12.2014 - ERJ - 120cm - Yemene - 6/40
02.01.2015 - ERJ - 110cm - Thrillium - 3/30
08.01.2015 - ERJ - 110cm - Trio Connemaras - 1/30
09.01.2015 - ERJ - 110cm - Trio Connemaras - 3/30
03.01.2015 - ERJ - 120cm - Huvitutti - 4/40
05.01.2015 - ERJ - 120cm - Huvitutti - 1/40
09.01.2015 - ERJ - 120cm - Yemene - 4/40
10.01.2015 - ERJ - 120cm - Yemene - 2/40
13.01.2015 - ERJ - 120cm - Blackwoods - 5/30
14.01.2015 - ERJ - 120cm - Blackwoods - 5/30
16.01.2015 - ERJ - 120cm - Blackwoods - 3/30
17.01.2015 - ERJ - 120cm - Blackwoods - 4/30
17.01.2015 - ERJ - 120cm - Blackwoods - 2/30
21.01.2015 - ERJ - 120cm - Blackwoods - 5/30
18.01.2015 - ERJ - 120cm - Kilpailukeskus Holmberg - 7/60
14.01.2015 - ERJ - 120cm - Haavelaakso - 6/60
16.01.2015 - ERJ - 120cm - Haavelaakso - 2/60
12.01.2015 - ERJ - 120cm - Dainty - 1/30
17.01.2015 - ERJ - 120cm - Dainty - 2/30
18.01.2015 - ERJ - 120cm - Dainty - 2/30
18.01.2015 - ERJ - 120cm - Dainty - 2/30
12.01.2015 - ERJ - 120cm - Yemene - 4/40
13.01.2015 - ERJ - 120cm - Yemene - 6/40
28.01.2015 - ERJ - 120cm - Muiston Suomenhevoset - 5/40
19.01.2015 - ERJ - 120cm - Haavelaakso - 1/50
22.01.2015 - ERJ - 120cm - Haavelaakso - 5/50
23.01.2015 - ERJ - 120cm - Haavelaakso - 1/50
24.01.2015 - ERJ - 120cm - Haavelaakso - 4/50
30.01.2015 - ERJ - 120cm - Örpsilä - 2/30
30.01.2015 - ERJ - 120cm - Örpsilä - 3/30
01.02.2015 - ERJ - 120cm - Örpsilä - 5/30
28.01.2015 - ERJ - 120cm - Taikakuun Kartano - 4/50
20.01.2015 - ERJ - 120cm - Yemene - 1/40
23.01.2015 - ERJ - 120cm - Yemene - 5/40


08.02.2015 - NJ - muut poniorit - Marvel Ponies - 4/12, irtoSERT
24.01.2015 - NJ - muut hevoset ja ponit - Einfall - 2/12, irtoSERT
16.01.2015 - NJ - ratsuponiorit - Krofnock Ranch - 4/11, irtoSERT
19.01.2015 - NJ - ratsuponiorit - Istria - 3/9, irtoSERT
03.02.2015 - NJ - ratsuponiorit - Lowland Stud - 5/12, irtoSERT
24.04.2015 - NJ - ratsuponiorit - Adina - 1/12, BIS2, MVA-sert
24.10.2015 - NJ - ratsuponiorit - Charleroi Riding Ponies - 1/12, BIS1, MVA-sert
29.09.2015 - NJ - poniorit - Élan - 1/20, BIS2, MVA-sert

Saavutukset

Ch
Myönnetty 02.03.2015

VIR MVA
Myönnetty 07.11.2015

KTK I
22 + 23 + 20 + 22 = 87p.
20.08.2015 Elokuun kantakirjaustilaisuus

ERJ I
9,5 + 42 + 20 + 20 + 15 = 106,5 p.
31.03.2016 Maaliskuun laatuarvostelutilaisuus

YLA1
27 (18+9) - 28 (21+7) - 17 - 20 - 4 = 96p.
25.04.2016 Huhtikuun varsinainen tilaisuus
Tilaisuuden parhaat rakennepisteet!

Valmennukset

07.12.2015 - estevalmennus (valmentajana Alfred Wickeham [kirjoittanut omistaja])
Maneesiin saapui rauhallinen kaksikko, vaikka ori oli kyseessä niin oli kyseinen poni rauhallisen oloinen. Alussa se kulki hyvin rennosti eikä ollut mitään ongelmia, ravipuomiharjoituksilla jalat menivät oikein kuten myös laukkapuomeillakin askeleet sopivat hyvin. Ratsastaja teki valmentajan ohjeet rauhallisella mielellä joten hevonenkin toimi hyvin alla. Sarjalla tällä ratsukolla oli hieman vaikeuksia. Askeleet olivat aina vähän liian pitkät tai sitten lyhyet jolloin Tonin piti ottaa sittenkin vielä yksi askel sarjan välillä jolloin ratsastaja jäi hypyssä jälkeen. Sarjan toinen osuus tippui taas vähän välia, joten päätimme että ratsukko tulee sen yhdellä laukka-askeleella joten tahdin piti olla nopeampaa. Ja kun oikea tahti löytyi alkoi sarjakin sujua hyvin mielin, pudotuksia ei enään näkynyt tai kuulunut. Radalla he etenivät hyvin rauhallisesti, Toni malttoi odottaa hyppyä ja ratsastaja yrtti parhaimman mukaan olla yhtä rauhallinen kun poni.

05.01.2016 - estevalmennus (valmentajana Seamus MacKenzie [kirjoittanut omistaja])
Toni kuunteli hienosti rauhoituttuaan ensin uuden paikan kummastelemisesta, vaikka tuttu paikka naapuritalli periaatteessa olikin. Se vastasi jokaiseen apuun erinomaisesti ja nopeasti - juuri niin kuin kunnon esteratsun tuleekin. Verryttelyesteet olivat hieman pienempiä kuin varsinaiset esteet, mutta ei ollut väliä muodolla ja koolla kun ori hyppäsi mainiosti. Päätimme harjoitella hieman uusintaratoja - laukan nopeutta ja teitä. Toni oli ensin hieman hukassa eikä aina oikein muistanut nostaa jalkojaan kun laukan tahti nopeutui. Pudotuksia siis tuli, mutta kun orin sai jälleen keskittymään paremmin siihen, mitä oltiin tekemässä, se hyppäsi mainiosti. Tonin kanssa ei ilmeisesti kannata aivan kamalasti lisätä vauhtia uusintaradoillakaan, vaan panostaa nopeisiin teihin, sillä ori hyppää hyvin hieman kummallisemmistakin paikoista, mutta liika vauhti kostautuu pudotuksina ja kieltoina - virheinä. Hyvin kehityskelpoinen ratsukko!

Päiväkirja

14.12.2014 - Toni saapui tallille (kirjoittanut omistaja)
"No nyt otat sen!!" "Hmmm.." En oikein tiennyt mitä ajatella; edessäni seisoi kuvankaunis voikko orin alku, kilpaillutkin kiitettävästi. Olin matkustanut Skotlantiin Indyn tallille katsomaan hänen kaupittelemaansa oria joka nyt seisoi edessäni hieman minua epäillen. Ori oli kyllä mukavasta suvusta, joten en oikein ymmärtänyt miksi Indy halusi kaupata minulle tälläistä kultakimpaletta - kirjaimellisesti, ori melkein kimmelsi kultaisena kauniissa aurinkoisessa pakkasmaisemissa! Indy kuitenkin vaistosi heti epäröintini, joten hän kiskaisi orin selkään satulan ja heitti minut selkään. Hänen maneesissa oli mukavan hiljaista, joten pystyin keskittymään Toniin ihan täysin. Orilla oli oikein mukava askellus ja vaikutti oikein herkkältä ja kuuliaiselta yksilöltä. Kaikessa hiljaisuudessaan Indy oli pystyttänyt pari okseria maneesin perälle ja komensikin meidät kokeilemaan niitä. Nuoriherra ylitti ne ongelmitta, joten hyppäsimme ne vielä muutaman kerran. Nyt olin jo aivan myyty - lähdimme nopeasti allekirjoittamaan kauppasopimusta, jottei Indyn päätös myydä oria minulle muuttuisi.

20.08.2015 - Kantakirjaus (kirjoittanut omistaja)
Tänään olisi jälleen päivä, jolloin pitäisi poneja lähteä kiikuttamaan monen kilometrin päähän elokuun kantakirjatilaisuutta varten. Tänään Tonin kaveriksi lähtee tallista Alfred sekä Alina, joten orin ei tarvitsisi yksin kärvistellä koko matkaa. Tilaisuus poikkeuksellisesti pidettäisiin myöhään iltapäivällä, eikä Tonin luokkakaan ollut heti ensimmäisenä vuorossa. Ehdin hyvin ratsuttaa orin aamulla, sillä muuten sillä saattaisi olla hieman liikaakin energiaa tilaisuudessa. Toni taisi omasta pienestä jännittyvyydestäni, että tänään tapahtuu jotain, joten ratsastuksesta ei juurikaan tullut mitään.. No, kunhan ori saisi vähän liikuntaa, ettei energiatasot olisi ihan huipussaan.

Herra ei juuri ratsastettaessa hikoillut eikä tarvinnut sen enempää harjailua, sillä ori on yksi tallin siisteimmistä poneista. Matka sujui rattoisasti kaunista elokuista maisemaa katsellessa. Yksi iltapäivän luokka oltiinkin peruttu, joten tuli kuin tulikin kiire heti saavuttuamme. Tonin vuoro olisi heti ensimmäisenä, joten ei kun kuljetussaappaat pois ja pikaharjauksen kautta kentälle! Ori alkoi heti hieman jännittämään, eikä meinannut rahoittua vuoroamme odotellessa. Onneksi se kuitenkin pysyi hyvin hyppysissä ja esitti sen oikein komeaa oriravia. Tonille toivoin hyvää tulosta, olihan herra muutama kuukausi aikasemmin saanut VIR MVA Ch -arvonimet. Tulokset tulivat tuomareilta ennätysnopeasti - Toni palkittiin ensimmäisellä sijalla!! Tuomaristo antoi huimat 87 pistettä, koko tilaisuuden korkeimmat pisteet! Huhhuh! Ei olisi paremmin voinut mennä, herra sai kiitokseksi paljon haleja ja herkkuja koko tallin väeltä.


© Roanoake Stud 2015  |  Kuva © Danica Duen              Tämä on virtuaalitalli  |   This is a SIM-game stable